ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΟΣ: Ο Τάκης Τσουκαλάς εύχεται Χρόνια Πολλά και σε… πεθαμένους!

ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΟΣ: Ο Τάκης Τσουκαλάς εύχεται Χρόνια Πολλά και σε… πεθαμένους!

Απίστευτη ατάκα από τον Τάκη Τσουκαλά στην εκπομπή «Άντε Γεια», αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε νεκρό και επιχειρηματολόγησε λέγοντας: «Γιατί δεν του στέλνεις χρόνια πολλά; Επειδή δεν σε κερνάει γλυκό;».

Την περασμένη Δευτέρα (21/5) ήταν η γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, με τους δύο παρουσιαστές της Θύρας 7, τον Τάκη Τσουκαλά και τον Άκη, να εύχονται Χρόνια Πολλά στους ερυθρόλευκους Κώστηδες.

Αφού ξεκίνησαν από τον Καραπαπά, τον Φορτούνη, τον Μανωλά, τότε ο Τσουκαλάς ευχήθηκε και στον πεθαμένο Κώστα Δαβουρλή.

Ακολούθησε η παρατήρηση του Άκη και τα επικά επιχειρήματα του Τάκη που είπε: «Τι να του πω, Θεός Σχωρέστον; Χρόνια πολλά εκεί που είναι. Τι να του πω; Καλά που πέθανες. Γιατί δεν του στέλνεις χρόνια πολλά; Επειδή δεν σε κερνάει γλυκό;».

Δείτε έναν από τους κορυφαίους διαλόγους στην ιστορία της εκπομπής που προκάλεσε τα ασυγκράτητα γέλια του Άκη…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE