LIFESTYLE

Αποχώρηση ηθοποιού από κυπριακή σειρά: «Έφυγα γιατί είχαν γίνει πάρα πολλά»

Αποχώρηση ηθοποιού από κυπριακή σειρά: «Έφυγα γιατί είχαν γίνει πάρα πολλά»

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρω1νό και μίλησε για τη ζωή του, τα νέα του επαγγελματικά βήματα, τις συντρόφους του αλλά και τη σχέση που έχει με τη μητέρα του. Απάντησε μάλιστα και για την αποχώρηση απο την σειρά του Alpha Κύπρου "Έλα στη θέση μου" αλλά και την επιστροφή του.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», στο θέατρο Χυτήριο, που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Μαΐου.

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά του βήματα, ο Μάνος επιστρέφει στον Alpha, στη σειρά «Έλα στη Θέση μου» που σημειώνει τεράστια επιτυχία και θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

«Γιατί είχες φύγει από τη σειρά;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά τον καλεσμένο της, χωρίς να περιμένει μια τόσο ειλικρινή απάντηση…   «Ξαναγύρισα στο “Έλα στη Θέση μου“. Έφυγα γιατί είχαν γίνει πάρα πολλά. Γενικά ψαχνόμουν. Και είχαμε δυσαρεστηθεί με κάποια πράγματα που είχαν γίνει. Παρεξηγήσεις. Όχι με συναδέλφους. Με την παραγωγή περισσότερο. Έναν χρόνο είχα αποχωρήσει», είπε ο ηθοποιός.

«Γενικά είσαι άνθρωπος που τα λες; Αυτό δεν το λέει εύκολα κάποιος. Ότι έφυγε από μια δουλειά στην τηλεόραση γιατί λίγο είχαμε παρεξηγηθεί και ξαναγύρισα», είπε η Φαίη δείχνοντας πως αιφνιδιάστηκε.

«Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Είχα κάνει κάποια λάθη και εγώ και μετά… Αλλά όλα καλά», κατέληξε ο Μάνος Ιωάννου.

Υπάρχει κι ένας άνθρωπος που δεν ισχυρίζεται πως “όλα είναι τέλεια και αυτό βγαίνει στον κόσμο”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top