Χαμός! Απαγόρευσαν στον Νότη Σφακιανάκη να τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαμός! Απαγόρευσαν στον Νότη Σφακιανάκη να τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Νότη Σφακιανάκη λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του στην Αλβανία, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αλβανία. 

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο γνωστός συνθέτης γνωστοποίησε πως αποστέλλει εξώδικο στον τραγουδιστή με την οποία απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των εν λόγω τραγουδιών.

«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», αναφέρει στην ανάρτησή του, ενώ είχε προηγηθεί ένα post, σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα, με τις λέξεις «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Αν και ουδείς, μέχρι στιγμής, γνωρίζει τι οδήγησε τον κ. Μουκίδη σε αυτή την απόφαση, δεν αποκλείεται να συνδέεται με την πρόσφατη εμφάνιση του Νότη στην Αλβανία, ενώ πολλοί διαδικτυακοί του φίλοι εξέφρασαν την απορία τους.

Θυμίζουμε πως την «υπογραφή» του Γιώργου Μουκίδη φέρουν τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή στην καριέρα του τραγουδιστή και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, όπως τα Δεν Σε Χρειάζομαι, Ένα Γράμμα, Η Στέλλα Η Σμυρνιά, Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει και Να Ξαναρθείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE