Η αντίδραση της Ευριπίδου - Ο Αλεξάνδρου μαύριζε και άφησε μόνα τα παιδιά τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αντίδραση της Ευριπίδου - Ο Αλεξάνδρου μαύριζε και  άφησε μόνα τα παιδιά τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μόλις τελείωσε η εκπομπή της, την Παρασκευή, 1η Ιουνίου μπήκε στο αυτοκίνητό της και μετέβη σε ξενοδοχείο της Λεμεσού, όπου ξεκουράζεται η οικογένειά της. 

Η παρουσιάστρια του TvOne πήγε και βρήκε τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να απολαμβάνει την ηλιόλουστη μέρα στην ιδιωτική πισίνα του καταλύματός τους και τα παιδιά τους Έκτορα και Αριάδνη να κάνουν τις βόλτες τους αμέριμνα. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βλέποντας τον σύζυγό της να κάνει ηλιοθεραπεία ανέβασε ένα instastory με το σχόλιο: "Μεν μου κουράζεσαι μόνο".

 

Ο δε άσος του ΑΠΟΕΛ επεσήμανε στα παιδιά του ότι ο παπάς τους μαυρίζει...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος φθάνει στο νησί σήμερα το απόγευμα ενώ την Παρασκευή θα γίνει η επίσημη υποδοχή του στο Προεδρικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE