ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτόν ΘΕΛΕΙ ο Λέβι για τα γκολπόστ της «Κυρίας»!

Αυτόν ΘΕΛΕΙ ο Λέβι για τα γκολπόστ της «Κυρίας»!

Η Ανόρθωση τις τελευταίες μέρες εντείνει όλο και περισσότερο τις προσπάθειες της για ενίσχυση στον άσσο.

Μετά τους Γλύκο και Προτό, το νέο όνομα που έρχεται στο φως της επιφάνειας είναι αυτό του Γάλλου πορτιέρο Ρομαΐν Σαλίν. Πάντως για τον Σαλίν γίνεται ιδιαίτερος λόγος ότι η Ανόρθωση του απέστειλε επίσημη πρόταση για να συνεργαστεί μαζί του, περιμένοντας την απάντηση του.

Τις δύο πλευρές μέχρι στιγμής της χωρίζει μια μικρή οικονομική διαφορά, ωστόσο ο Αντρέας Παντελή και οι συνεργάτες του κάνουν τα πάντα για να ξεπεραστούν τα οποία προβλήματα υπάρχουν και ο Σαλίν να έρθει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Σαλίν αν και έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Σπόρτινγκ, αυτό που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για μεταγραφή του είναι η απόφαση που πήρε για να αποχωρήσει από τον Πορτογαλικό σύλλογο μετά τα όσα βίωσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας στην προπόνηση.

Επίσης να σημειωθεί ότι Γάλλος κήπερ είναι και προσωπική επιλογή του Λέβι και τον θεωρεί ως τον κατάλληλο για να γίνει αντί – Αρούς.

Το βιογραφικό του:

Πρόκειται για 34χρόνο Γάλλο τερματοφύλακα, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε βρισκόταν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο πρωτάθλημα ο Σαλίν δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή, καθώς στην ενδεκάδα της Σπόρτινγκ αγωνιζόταν ο Διεθνής τερματοφύλακας της Εθνικής Πορτογαλίας, Ρούι Πατρίσιο, ωστόσο κατέγραψε 4 συμμετοχές στο κύπελλο.

Ο «στόχος» του Λέβι για τα γκολποστ πέραν την φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φόρεσε και τις φανέλες των Γκινγκάμπ, Μαρίτιμο, Ρίο Άβε, Ναβάλ, Τουρς, Λοριάν και Λιμπούρν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top