ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια ντουζίνα υποψήφιοι… Τι παίζει για εταιρία στο μπάσκετ…

Μια ντουζίνα υποψήφιοι… Τι παίζει για εταιρία στο μπάσκετ…

Συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής του συνδυασμού Κώστα Χριστοδούλου, συνολικά 12 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν ενόψει της εκλογικής συνέλευσης της προσεχούς Παρασκευής.

Παίζει το ενδεχόμενο να γίνει καταστατική αλλαγή και τα μέλη της νέας διοίκησης του σωματείου να είναι 15. 

Μαθαίνουμε ότι τις τελευταίες μέρες, υπήρξε σχετική κινητοποίηση, τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες έχουν ξεπεράσει τα 150. Όλοι αυτοί θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τις εργασίες της συνέλευσης. 

Ο Κώστας Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του, καταλαβαίνουν ότι θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη σημασία, όταν αναλάβουν επίσημα για να πάνε κοντά στο λαό της ΑΕΛ, με στόχο να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τον κατάλογο μελών. Όπως ήταν πιο παλιά, που πήγαιναν 400-500 στις συνελεύσεις. 

Οι πληροφορίες ότι «ψήνεται» η σύσταση εταιρίας διαχείρισης του τμήματος μπάσκετ, είναι βάσιμες. Απλώς δεν θα έχει σχέση το σωματείο, με το συγκεκριμένο «κομμάτι».

Στις προσπάθειες για να… στηθεί ανταγωνιστική ομάδα για τα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, συμμετέχει και ο πρώην ισχυρός ανήρ της «Βασίλισσας» Μάικλ Λοιζίδης.   

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top