ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσαρμογή / Κατσαράβα

Προσαρμογή / Κατσαράβα

Ο Νίκα Κατσαράβα έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της «Κυρίας» για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το όλο θέμα αναμένεται να προχωρήσει και με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο.

Διαβάστε κι αυτό:Έρχεται Κύπρο ο Κατσαράβα!

Αν τελικά κυλήσουν όλα ομαλά στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και κλείσει το DEAL, ο Κατσαράβα μετά από ένα χρόνο θα κάνει την επάνοδο του ξανά στα Κυπριακά γήπεδα, φορώντας όμως την φανέλα άλλης όμαδας.

Σίγουρα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η εν λόγω μεταγραφή, θα είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για την Ανόρθωση καθώς θα εντάξει στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.

Ο Κατσαράβα ως γνωστόν ξέρει αρκετά καλά το Κυπριακό πρωτάθλημα από την παρουσία του στον Εθνικό Αχνάς και αν η «Κυρία» καταφέρει να τον εντάξει στο ρόστερ της θα έχει ένα ποδοσφαιριστή που θα μπορεί άμεσα να βοηθήσει χωρίς να χρειαστεί χρόνο να μάθει τα νέα δεδομένα.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top