LIFESTYLE

Έξαλλη η Μελίνα με παίκτη της αντίπαλης ομάδας - 'Κάθε φορά θα ακούμε τις βρισιές του…' - VIDEO

Έξαλλη η Μελίνα με παίκτη της αντίπαλης ομάδας - 'Κάθε φορά θα ακούμε τις βρισιές του…' - VIDEO

«Τι θα γίνει; Έτσι θα συνεχίσουμε; Κάθε φορά θα ακούμε τις βρισιές του και μετά…» είπε η Μελίνα μετά το αγώνισμα στην κάμερα του Survivor.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος στο Survivor, ο Νικόλας Αγόρου ζήτησε συγνώμη από όλους για την συμπεριφορά του. Αυτό, όπως, ήταν φυσικό σχολιάστηκε μετά και η Μελίνα Μεταξά ήταν έξαλλη.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του Survivor: «Οι γκρίνιες που είχαμε από την αντίπαλη ομάδα αποσυντόνισα τη δική μας και το λέω με σιγουριά. Αλλά σημασία έχει ότι οι αντίπαλοι όποτε βλέπουν τα σκούρα, έτσι ομαδικώς έχουν μια τάση γκρίνιας και αυτό είναι το χειρότερο. Εμείς έχουμε μάθει όποια αναποδιά κι αν αντιμετωπίσουμε μπροστά μας να την ξεπερνάμε, να την αφήνουμε στην άκρη και να συνεχίζουμε. Κάτι που με ενόχλησε γι’ άλλη μία φορά ήταν που ο Νικόλας μας έβρισε ομαδικώς».

Και συνέχισε η Μελίνα: «Χρησιμοποίησε μια λέξη που δεν χρησιμοποιούμε στους αγωνιστικούς χώρους… Και μετά βγήκε να ζητήσει συγγνώμη, όταν κάναμε την τελετή λήξης. Αυτό το πράγμα καταντάει πάρα πολύ γελοίο γιατί δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη που το κάνει. Τι θα γίνει; Έτσι θα συνεχίσουμε; Κάθε φορά θα ακούμε τις βρισιές του και μετά απλά θα βγαίνει και θα λέει…», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit.gr:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top