ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστικοποιήθηκε η διάρκεια του νέου συμβολαίου του Δώνη – Τι κάνει ο βοηθός του

Οριστικοποιήθηκε η διάρκεια του νέου συμβολαίου του Δώνη – Τι κάνει ο βοηθός του

Οι δικηγόροι του Δώνη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώνουν τα διαδικαστικά του συμβολαίου του Έλληνα προπονητή που θα είναι οριστικά τριετούς διάρκειας. Βλέπει προπονητικά κέντρα στο εξωτερικό ο Μένταν.

Θέμα ολίγων ωρών είναι πλέον η οριστικοποίηση της διαδικασίας σύναψης των συμβολαίων ανάμεσα στους νομικούς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τους δικηγόρους του Γιώργου Δώνη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η διάρκεια της σύμβασης θα είναι οριστικά τριετούς διάρκειας.

Οπερ σημαίνει ότι ο Ελληνας προπονητής θα υπογράψει στο τριφύλλι έως το καλοκαίρι του 2021, κάτι που ήθελε εξ αρχής ο Νίκος Νταμπίζας αλλά αρχικά δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη του Δώνη που φαίνεται πως τροποποίησε την άποψή του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και το γιο του.

Οσον αφορά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, πέραν του ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει στις 2 Ιουλίου, η αρχική σκέψη είναι να μεταβεί η αποστολή στο εξωτερικό για 15-17 ημέρες προκειμένου να δουλέψει στο χτίσιμο της.

Για το λόγο αυτό ο βοηθός του Δώνη, Μίοντραγκ Μένταν, έχει ήδη ξεκινήσει να επιθεωρεί προπονητικά κέντρα με στόχο να βρεθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top