ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Νέος επαρχιακός γραμματέας στην Πάφο

ΑΚΕΛ: Νέος επαρχιακός γραμματέας στην Πάφο

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Πάφου Ανδρέας Φακοντης εξελέγη από την επαρχιακή επιτροπή του κόμματος του νέος επαρχιακός γραμματέας του ΑΚΕΛ στην Πάφο.

Ο κ.Φακοντης στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι στοχεύει να συνεργαστεί με όλα τα κόμματα και τα οργανωμένα σύνολα και φορείς της πόλης και της επαρχίας Πάφου με στόχο την προώθηση όλων των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες της επαρχίας.

Ο Α. Φακοντης θα αποχωρήσει από την θέση του επαρχιακού γραμματέα της ΠΕΟ.

Θα αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του στο κόμμα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ανακοίνωση:

Σε συνεδρία της ολομέλειας της Ε.Ε του ΑΚΕΛ Πάφου η οποία πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού την Τετάρτη 6 Ιουνίου, ο βουλευτής Αντρέας Φακοντής, εξελέγη νέος Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου.

Η εκλογή του έγινε με μυστική ψηφοφορία, όπως προνοείται από το καταστατικό και τους κανονισμούς λειτουργίας του Κόμματος και υπερψηφίστηκε από το σύνολο των παρευρισκόμενων μελών της Ε.Ε

Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, προέβη σε πολιτική ενημέρωση του σώματος για την διαμορφούμενη κατάσταση στο Κυπριακό αλλά και για θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής, ο Αντρέας Φακοντής τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους και τόνισε ότι για τον ίδιο αποτελεί ύψιστη τιμή η εκλογή του σε ένα σημαντικό, τιμητικό και συνάμα καθοριστικό για το ΑΚΕΛ πόστο.

Ο Αντρέας Φακοντής διαβεβαίωσε τόσο τα μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής, όσο και το Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών του Κόμματος και των μελών της Επαρχιακής Επιτροπής, αντάξιος των προηγούμενων Επαρχιακών Γραμματέων της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Πάφου, αλλά και αντάξιος απέναντι στις τεράστιες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει το ΑΚΕΛ.

Ο νέος Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι μοναδική του φιλοδοξία είναι να αξιοποιήσει την τεράστια εμπειρία που κουβαλάει στους ώμους του και τις γνώσεις που αποκόμισε, τόσο μέσα από τη συμμετοχή του στα διάφορά σώματα του Κόμματος επί σειρά ετών, όσο και μέσα από το πόστο του Επαρχιακού Γραμματέα της ΠΕΟ Πάφου και το αξίωμα του Βουλευτή, προκειμένου να καταφέρει να ανταποκριθεί με επάρκεια στα νέα του καθήκοντα και να δώσει μια νέα δυναμική στο ΑΚΕΛ Πάφου.

Τέλος, ο Αντρέας Φακοντής τόνισε ότι ένα δυνατό ΑΚΕΛ είναι δύναμη για το λαό και κάλεσε τα μέλη της Επαρχιακής Οργάνωσης να εργαστούν συλλογικά, με ενότητα και συσπείρωση γύρω από τις γραμμές του Κόμματος για να δυναμώσει οργανωτικά, αριθμητικά και πολιτικά το Κόμμα στην Πάφο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top