ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μαυροπάνος «χάλασε» τη μεταγραφική πιάτσα των πιτσιρικάδων

Ο Μαυροπάνος «χάλασε» τη μεταγραφική πιάτσα των πιτσιρικάδων

Αλλαγή δεδομένων έχει προκαλέσει η πώληση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ στην Άρσεναλ έναντι 2.200.000 ευρώ το Γενάρη που μας πέρασε.

Στον «ΚΛΙΚΑΔΟΡΟ» της «LIVESPORT» διαβάζουμε ότι οι μικρομεσαίοι της Σούπερ Λιγκ έχουν… ζηλέψει την ομάδα των Ιωαννίνων και τα «άκυρα» πάνε… τρένο για τους δικούς τους πιτσιρικάδες στόπερ.

Συγκεκριμένα Μιχάι, Πασαλίδης, Μελιόπουλος δεν είναι προς πώληση αν η πρόταση που έρθει σε Παναιτωλικό, Αστέρα και Ξάνθη δεν είναι από ένα «μύριο» και πάνω. Σαν να είναι συνεννοημένοι για να… κονομήσουν οι τρεις. Μακάρι να βρεθούν πελάτες.

Πάντως, από ελληνική ομάδα της «Big4» (και τα τρία ταλέντα έχουν γραφτεί στα ρεπορτάζ των μεγάλων) τέτοια χρήματα δύσκολα θα βρουν οι τρεις. Οι πληροφορίες λένε ότι και με 800.000 ευρώ, ίσως ο Πανόπουλος για παράδειγμα να πειστεί να δώσει τον «Μελιό».

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top