Δεν αλλάζει…

Δεν αλλάζει…

Όλα δείχνουν ότι και τη νέα χρονιά, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πορευτεί με την ίδια «συνταγή» στα μετόπισθεν.

Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Πέδρο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ρομπέρζ και Γιούστε.

Η μόνη αλλαγή θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού είναι δύσκολο να δοθεί… «άφεση αμαρτιών» στον Ζάντερ και παραμείνει στην ομάδα, ενώ ο Βασιλείου δεν προορίζεται για βασικός.

Μόνο αν προκύψουν… απρόοπτα, θα υπάρξει αλλαγή δεδομένων με κάποιον από τους τέσσερις «σίγουρους» για την αμυντική γραμμή των «γαλάζιων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE