ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΛΟΠΗ ΘΥΡΙΔΩΝ: Απαλλάχθηκε από κατηγορία το ζεύγος

ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΛΟΠΗ ΘΥΡΙΔΩΝ: Απαλλάχθηκε από κατηγορία το ζεύγος

Απαλλάχθηκε από κατηγορία το ζεύγος που είχε συλληφθεί σχετικά με την υπόθεση των τραπεζικών θυρίδων.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου με απόφαση του απάλλαξε τον Μάριο Λοΐζου και τη σύζυγο του Σωτήρα Γεωργίου από κατηγορία που αντιμετώπιζαν και αφορούσε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το ζεύγος είχε συλληφθεί στις 28 Ιανουαρίου 2016 μετά από καταγγελίες πολιτών στην Αστυνομία ότι είχαν κλαπεί μεγάλα χρηματικά ποσά από θυρίδες που διατηρούσαν σε υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και της ΣΠΕ Αλληλεγγύης στη Λάρνακα. Συγκεκριμένοι οι Λοϊζου και Γεωργίου κατηγορούνταν ότι μεταξύ των ημερομηνιών 16/3/2015 – 22/1/2016, απέκτησαν περιουσία αξίας 313,897 ευρώ, ενώ γνώριζαν ή όφειλαν να γνωρίζουν ότι αυτή αποτελούσε έσοδο από τη διάπραξη γενεσιουργού αδικήματος.

Στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης και αφού ακούστηκαν ενώπιον του πέντε μάρτυρες κατηγορίας και καταχωρήθηκαν ορισμένα παραδεκτά γεγονότα, το Δικαστήριο ήγειρε θέμα κατά πόσον η κατηγορία όπως είναι διαμορφωμένη αποκαλύπτει ποινικό αδίκημα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE