LIFESTYLE

Ρέμος, Θεοδωρίδου και Παπαρίζου στις Φοινικούδες

Ρέμος, Θεοδωρίδου και Παπαρίζου στις Φοινικούδες

Μια μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιήσουν οι Αντώνης Ρέμος, Νατάσα Θεοδωρίδου και Έλενα Παπαρίζου στις Φοινικούδες, την Παρασκευή 13 Ιουλίου.  

Ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου, ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική, μεγάλη συναυλία στην Λάρνακα, στο παραλιακό μέτωπο(Φοινικούδες), την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Με οδηγό τις σπουδαίες επιτυχίες τους, οι τρεις καλλιτέχνες  θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, συμπαρασύροντας σε μελωδικά μονοπάτια τον κόσμο που θα τους απολαύσει σε μία σπάνια συνύπαρξη.

Ο Αντώνης Ρέμος, με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία τουαπό την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες, οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες ενώ οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

H Νατάσα Θεοδωρίδου, η σύγχρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την καθαρή λαϊκή φωνή της, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και την δωρική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό που την κρατά εδώ και χρόνια στις υψηλότερες θέσεις των charts αλλά και στην καρδιά του.

Η Έλενα Παπαρίζουη μεγαλύτερη Ελληνίδα pop starλαμπερή πάντα, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στην σκηνή να κερδίζει το κοινό και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show.

Ραντεβού λοιπόν, για μια μοναδική βραδιά , για μία ξεχωριστή μουσική συνεύρεση, την Παρασκευή 1Ιουλίου, στην εντυπωσιακή  παραλία της Λάρνακας, που θα πλημμυρίσει με υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες και πολύ κέφι.

Ένα μεγάλο πάρτι,  θα στηθεί στο παραλιακό μέτωπο με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που περίτρανα έχουν αποδείξει ότι αγαπούν και στηρίζουν την Κύπρο  κάτι που αμοιβαία κάνει και ο λαός της μεγαλονήσου για εκείνους. 

Το απόλυτο, μεγαλύτερο μουσικό event του φετινού καλοκαιριού έχει άρωμα Ελλάδας, έχει Αντώνη Ρέμο, Νατάσα ΘεοδωρίδουΈλενα Παπαρίζου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top