ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… «καυτό» κεφάλαιο με Κούσουλο, τα δεδομένα με Βιέιρα και Καρλάο και… οι αποχωρήσεις

Το… «καυτό» κεφάλαιο με Κούσουλο, τα δεδομένα με Βιέιρα και Καρλάο και… οι αποχωρήσεις

Για όλα τα θέματα προγραμματισμού των «γαλαζοκίτρινων» μίλησε το πρωί στον Super Sport Fm (104.0) ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε στο θέμα του επιθετικού, Ούγκο Βιέιρα, στο κεφάλαιο Καρλάο αλλά και στο «καυτό» θέμα των ημερών και συγκεκριμένα στον Γιάννη Κούσουλο.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου:

Για τον Ούγκο Βιέιρα: «Είναι από τα πολλά ονόματα που έχουν παρελάσει. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, δεν έχει βάλει υπογραφή, απλά είναι ένα όνομα που έχει περάσει. Αυτή τη στιγμή σε τέτοια φάση, να φτάσουμε στο σημείο να συζητούμε με ποδοσφαιριστές είναι κάτι έχουμε κάνει πάνω από 5-6 φορές. Δεν πρέπει να συγχύζουμε το θέμα με το ότι πρέπει να πάρουμε επιθετικό μέχρι να πάμε στην Πολωνία. Θέλουμε να έρθει στην ομάδα και να δώσει το κάτι παραπάνω. Ήδη έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς, όπως οι Ποτέ και Ντελατόρε. Είναι διάφορες ανοιχτές περιπτώσεις».

Για τον Καρλάο: «Εδώ και δέκα μέρες ακούμε ότι είναι κλειστός. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία, δεν υπάρχει τίποτα».

Για τον Κούσουλο:«Το επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν έχει πει κάτι. η επίσημη Νέα Σαλαμίνα είπε και ότι δεν έχει γίνει κάτι. Το είπα και άλλες φορές, πως για ότι γίνει στην Κύπρο, φταίει το ΑΠΟΕΛ. Θέλει κάποιος να προωθήσει κάτι, βάζει το ΑΠΟΕΛ στη μέση. Στη φημολογία είμαστε πρώτοι».

Για το θέμα των αποχωρήσεων: «Ο προπονητής θέλει να πάρει περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών στην Πολωνία. Έχουμε 25 ποδοσφαιριστές, ενώ θα γίνουν 30. Ο προπονητής δεν θέλει να έχει περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές +3 τερματοφύλακες. Ποτέ δεν ξέρει τι θα συμβεί. Δεν θα πάρει κάποιους μαζί του στην Πολωνία».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top