Η Γαβριέλλα ξεμπροστιάζει τον Πάνο - 'Πόρτα δούλευες όχι ψυχολόγος' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γαβριέλλα ξεμπροστιάζει τον Πάνο - 'Πόρτα δούλευες όχι ψυχολόγος' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γαβριέλλα ξεμπροστιάζει τον Πάνο γράφοντας την ατάκα: 'Πόρτα δούλευες όχι ψυχολόγος! Χαλάρωσε!'. 

Μπορεί η Γαβριέλλα να βγήκε από το reality αγάπης αλλά δεν διστάζει να μοιράζεται νέα και απόψεις για τους παίκτες του 'Power of Love' με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. 

Στην τελευταία της ανάρτηση δείχνει καθαρά την προτίμησή της στην Στέλλα και την αντιπάθειά της προς το πρόσωπο του Πάνου

Όπως έγραψε η πρώην παίκτρια του 'Power of Love': ''Γι αυτό αγαπώ Στέλλα και όχι Πάνο. Επειδή το παίζει γνωστικός και ανώτερος από τους άλλους!Πόρτα δούλευες όχι ψυχολόγος. Χαλάρωσε". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE