Από βδομάδας έρχονται όλοι μαζί – Διεργασίες για νέες συμφωνίες

Από βδομάδας έρχονται όλοι μαζί – Διεργασίες για νέες συμφωνίες

Στην Κύπρο από βδομάδας αναμένεται, σύμφωνα με πληροφόρηση που δόθηκε, ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, Ντανιέλ Πογιάτος.

Μαζί με τον Ισπανό κόουτς θα έρθει και ο βοηθός του Kάρλος Γκαρσία Μπατίας, όπως δε και ο τεχνικός διευθυντής των «τριφυλλοφόρων», Άνχελ Γκόμεθ.

Ήδη, στην Ισπανία όπου βρίσκονται, Πογιάτος και Γκόμεθ, κάνουν τις διεργασίες και επαφές τους για τον προγραμματισμό της Ομόνοιας.

Οι υπογραφές στα συμβόλαια λογικά θα πέσουν από βδομάδας με την άφιξη του τεχνικού επιτελείου της Ομόνοιας στην Κύπρο, χωρίς να αποκλείεται να φέρουν και συμφωνίες με παίκτες μαζί τους.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί από την Ομόνοια οι μεταγραφές των Χριστοδούλου, Ενρίκε, Γκρίνιτς, Μεχίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE