ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 72χρονου για τις πυρκαγιές – Μαρτυρία τον ‘έκαψε΄

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 72χρονου για τις πυρκαγιές – Μαρτυρία τον ‘έκαψε΄

Στην σύλληψη 72χρονου από το Καντού προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 72χρονος φέρεται να είναι το πρόσωπο που έθεσε τις πυρκαγιές στο χωριό Καντού και Σωτήρα Λεμεσού που ξέσπασαν την Πέμπτη (14/06) το απόγευμα.

Όπως μας αναφέρθηκε, εναντίον του 72χρονου προέκυψε μαρτυρία που τον θέλει να έχει άμεση εμπλοκή. Ο 72χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη πυρκαγιά τέθηκε μεταξύ 16.30 – 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης (14/06)  στο σκυβαλότοπο Καντού. Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, κάηκαν δύο εκτάρια από ξηρά χόρτα και σκύβαλα. Λίγη ώρα αργότερα, δεύτερη πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό Σωτήρα, έθεσε για μια ακόμη φορά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Από τη δεύτερη πυρκαγιά καταστράφηκαν επίσης  δύο εκτάρια από άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα.  Από έρευνες που έγιναν τόσο από την πυροσβεστική υπηρεσία όσο και από την αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι οι φωτιές τέθηκαν κακόβουλα. Εις βάρος του 72χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι είναι το πρόσωπο που έθεσε τις πυρκαγιές, έτσι συνελήφθη.

Ο ίδιος αρνείται ενοχή στην υπόθεση, ισχυρισμοί που σύμφωνα με πληροφορίες δεν πείθουν τους ανακριτές, οι οποίοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να εμπλέκεται και σε άλλες  πυρκαγιές που εξερράγησαν στην περιοχή τις τελευταίες μέρες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top