ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ώρα ταμείου με τριάδα 10 στο 1! Προσοχή σε Καβάνι και… ειδικό στο Ισπανία-Πορτογαλία

Ώρα ταμείου με τριάδα 10 στο 1! Προσοχή σε Καβάνι και… ειδικό στο Ισπανία-Πορτογαλία

Καθημερινές προβλέψεις για το Μουντιάλ από τον τίπστερ «Δάσκαλο»

Βροχή τα γκολ στην πρεμιέρα, όλα για τους Ρώσους και ξαφνικά απέκτησε αντίπαλο ο Παναμάς για τη χειρότερη ομάδα του τουρνουά.

Φυσικά, κάπως υπερβολικό το σκορ αλλά το συμπέρασμα είναι ότι το χάσμα ποιότητας και προόδου μεταξύ Ασίας, Αφρικής και Ωκεανίας σε σχέση με Ευρώπη και Ν. Αμερική μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο…άρα έχουμε μπροστά μας το Μουντιάλ της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής!

Πάμε στη σημερινή μας τριάδα με απόδοση 10 στο μονό πάντοτε με βάση τις τιμές της Νο 1 εταιρείας διαδικτυακού στοιχήματος stoiximan.com.cy με bonus εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ, με πάνω από 300 ειδικά στοιχήματα για κάθε αγώνα του Μουντιάλ και με 0% γκανιότα αλλά και επιστροφή πονταρίσματος στο ημίχρονο/τελικό ή στο ακριβές σκορ σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει 0-0. Αλλά το καλύτερο είναι το Δύο και Ταμείο, που σημαίνει ότι αν η ομάδα που παίζεις win προηγηθεί με 2 τέρματα διαφορά σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, αυτόματα το στοίχημα σας πληρώνεται ως κερδισμένο ασχέτως εάν ισοφαριστεί ή χάσει η ομάδα σας στο τέλος!

Αίγυπτος-Ουρουγουάη: Παίζει τελικά ο σταρ Σαλάχ σήμερα, το θέμα είναι πόσο έτοιμος θα είναι μετά από μια κουραστική σεζόν με τη Λίβερπουλ και τον τραυματισμό στον ώμο. Θα ποντάρω στην εμπειρία και ανωτερότητα της Ουρουγουάης για να πάρει τους τρεις βαθμούς με τιμή 1,61. Για ειδικά προτείνω Καβάνι το πρώτο γκολ και ημίχρονο/τελικό Χ-1.

Μαρόκο-Ιράν: Για τους περισσότερους ίσως το Μαρόκο να φαντάζει μία ακόμη ομάδα της Αφρικής που θα έχει ως βασικό όπλο τη δύναμη και τις αντεπιθέσεις φωτιά, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Φαντάζει περισσότερο ως ευρωπαϊκή ομάδα με παίκτες που έχουν εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και γι αυτό θα την προτείνω να κερδίσει το ματς κλειδί για την πρόκριση της με το Ιράν που έχει πολύ λίγες παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο. Νίκη λοιπόν με απόδοση 2,25 για το Μαρόκο και με ειδικό πάλι στοίχημα το ημίχρονο/τελικό Χ-1.

Πορτογαλία-Ισπανία: Το πολυπόθητο ντέρμπι της Ιβηρικής Χερσονήσου το βραδάκι με τις μπύρες «αγκαλιά», με όλα τα μεγάλα αστέρια παρόντα, όπου ο Ρονάλντο θα συναντήσει τα φιλαράκια του της Ρεάλ απέναντι του όμως και προβλέπω θέαμα και γκολ και από τις δύο πλευρές και με μια ισοπαλία που δε θα στεναχωρήσει κανέναν. Θεωρώ πολύ ισοδύναμες τις δύο ομάδες, με αστάθμητο παράγοντα την αλλαγή προπονητή στην Ισπανία και τον γερόλυκο των γηπέδων Ιέρο να κάνει ντεμπούτο. Για ειδικό προτείνω ισοπαλία με γκολ 1-1 ή 2-2.

Συνοψίζω: Ουρουγουάη win, Μαρόκο win και Πορτογαλία-Ισπανία draw με απόδοση 10 ακριβώς! Καλά κέρδη σε όλους!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top