Προκαλεί ο Πικέ: «Ο Ρονάλντο έχει ένα συνήθειο να… βουτάει στον αγωνιστικό χώρο»!

Προκαλεί ο Πικέ: «Ο Ρονάλντο έχει ένα συνήθειο να… βουτάει στον αγωνιστικό χώρο»!

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του χτεσινού αγώνα με την Πορτογαλία με δηλώσεις του ο Ζεράρ Πικέ, ενώ μεταξύ άλλων, έκανε καυστικό σχόλιο και για τον τρόπο παιχνιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Επίθεση» εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε με δηλώσεις του ο Ζεράρ Πικέ.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσω αυτών κατηγόρησε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ότι έπεφτε συνέχεια στο έδαφος, προκειμένου να πάρει φάουλ.

«Ο Ρονάλντο έχει ένα συνήθειο, να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο» είπε για το παιχνίδι του CR7, ο κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι και στο ισόπαλο 3-3 τόνισε: «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αυτοί είχαν μόλις τρεις προσπάθειες προς το τέρμα και σκόραραν τρεις φορές».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE