Καμμένος: Η συμφωνία με την πΓΔΜ να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία

Καμμένος: Η συμφωνία με την πΓΔΜ να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές και πιέσεις που δέχονται στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων -όπως είπε.

Ανέφερε επίσης πως είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης τα κινητά τηλέφωνα των μελών των ΑΝΕΛ ώστε αν ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail.

Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό η έγκριση της συμφωνίας με την πΓΔΜ, εάν και όταν έρθει στη Βουλή, να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Από cnn.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE