Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ: «Το γραφείο της Επ. Νομοθεσίας απέρριψε πρώην βουλευτή και δικηγόρο διότι δεν ήξερε Eλληνικά»

Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ: «Το γραφείο της Επ. Νομοθεσίας απέρριψε πρώην βουλευτή και δικηγόρο διότι δεν ήξερε Eλληνικά»

Για την ευνοϊκή μεταχείριση της δικηγόρου Νικολέττας Χαραλαμπίδου κατήγγειλε εκ νέου την κ. Κουρσουμπά, ο Γενικός Ελεγκτής.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Σημειώνοντας τις υποθέσεις που ανέλαβε η Νικολέττα Χαραλαμπίδου, εξέφρασε την απορία αν ο φορολογούμενος πολίτης είναι ικανοποιημένος που πλήρωσε €300.000 «του αέρα».

Δήλωσε δε ότι όποτε διενεργείτο διαγωνισμός, «όλως παραδόξως», μόνο η κ. Χαραλαμπίδου έδειχνε ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΒΟΥΛΗ: Αλαλούμ με τα λεφτά της Χαραλαμπίδου - «Όλα τα φουσκώνει ο Ελεγκτής»

Αποκάλυψε, ακόμα, ότι το γραφείο της Επιτρόπου Νομοθεσίας απέρριψε σε αξιολόγηση πρώην βουλευτή.

Ερωτηθείς, είπε πως ο τέως βουλευτής είναι ο Σωτήρης Σαμψών, ο οποίος αξιολογήθηκε ότι «δεν ξέρει ελληνικά».

Αυτό προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ένταση στην αίθουσα της Επιτροπής Ελέγχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ: «Στρατηγικός κακοπληρωτής ο σύζυγος της κυρίας Κουρσουμπά»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.