Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο με δύο φορτηγά και ένα σαλούν – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο με δύο φορτηγά και ένα σαλούν – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (22/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ατύχημα εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα σαλούν αυτοκίνητο.

Το ατύχημα σημειώθηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρά την έξοδο της Κοφίνου και με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Μια ελαφρά τραυματίας μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε λόγω του τροχαίου ατυχήματος και αναμένονται ρυμουλκά για να καθαρίσει η πυκνή τροχαία κίνηση που παρατηρείται.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE