ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ήταν… «εξαφανισμένοι» από το 5-1 του Λεμεσιανού ντέρμπι

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ήταν… «εξαφανισμένοι» από το 5-1 του Λεμεσιανού ντέρμπι

Μετά τη βαριά ήττα από τον συμπολίτη Απόλλωνα, με 5-1 στην πρεμιέρα της β΄ φάσης του πρωταθλήματος της λήξασς αγωνιστικής περιόδου, έχει να μιλήσει κάποιος δημόσια σε ΜΜΕ από πλευράς ΑΕΛ.

Από τότε με τη φουρτούνα που δημιουργήθηκε στόματα κλειστά από όλους.  Από διοικούντες από τότε εκπροσώπους τύπου, διευθυντές, κτλ.

Ήταν 03 Μαρτίου 2018.  Από τότε, μέχρι και σήμερα που μίλησε η Αριάδνη Γενεθλίου, πέρασαν κάτι περισσότερο από τρεισήμισυ μήνες για να ακουστεί η φωνή της επίσημης ΑΕΛ.

Πάλι καλά που μίλησε και το κορίτσι έστω και σήμερα…

Διαβάστε:

Γενεθλίου: «Μιλάμε για Ντα Σίλβα και Μυτίδη» – Τι είπε για τα υπόλοιπα θέματα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Hellas Sat στην Αθήνα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά.

BEST OF TOTHEMAONLINE