ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σενάρια πρόκρισης στον 4ο όμιλο: Στο χέρι της Αργεντινής η πρόκριση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα σενάρια πρόκρισης στον 4ο όμιλο: Στο χέρι της Αργεντινής η πρόκριση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με τη νίκη της Νιγηρίας επί της Ισλανδίας (2-0), η Κροατία είναι κατά 99% πρώτη στον 4ο όμιλο και τρεις ομάδες διεκδικούν τις πιθανότητές τους για τη δεύτερη θέση, με την Αργεντινή γερά στο «κόλπο»…

H Κροατία (έξι βαθμοί, 5-0) απλά δεν… γίνεται να χάσει την πρώτη θέση. Πρέπει να ηττηθεί από την Ισλανδία την τελευταία αγωνιστική, να νικήσει η Νιγηρία την Αργεντινή και να καλυφθεί μια διαφορά ουσιαστικά έξι τερμάτων, καθώς έχει νικήσει τους Σούπερ Αετούς στο μεταξύ τους παιχνίδι. Για παράδειγμα, με τα αποτελέσματα Ισλανδία – Κροατία 3-0 & Νιγηρία – Αργεντινή 3-0 τερματίζει δεύτερη, αλλά… σοβαροί να είμαστε!

Η Νιγηρία (τρεις βαθμοί, 2-2) προκρίνεται σε κάθε περίπτωση με νίκη επί της Αργεντινής και αποκλείεται με ήττα. Αν πάρει ισοπαλία και φτάσει τους τέσσερις βαθμούς, δεν θέλει νίκη της Ισλανδίας επί της Κροατίας με δύο ή περισσότερα γκολ, να σημειωθεί ωστόσο ότι σε «απόλυτη» ισοβαθμία (π.χ. στους 4 και οι δύο ομάδες με διαφορά τερμάτων 3-3 για την κάθε μία) υπερέχει των Σκανδιναβών.

Η Ισλανδία (ένας βαθμός, 1-3) αποκλείεται με ήττα ή ισοπαλία κόντρα στην αδιάφορη Κροατία, ωστόσο ούτε με νίκη είναι σίγουρη. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα φτάσει τους 4 βαθμούς, δεν θέλει νίκη της Νιγηρίας επί της Αργεντινής και να την ευνοήσει η διαφορά τερμάτων στην ισοβαθμία, πρακτικά δηλαδή θέλει όχι μόνο «τρίποντο» επί της Χρβάτσκα αλλά και με όσα περισσότερα γκολ γίνεται.

Η Αργεντινή (ένας βαθμός, 1-4) αποκλείεται με ισοπαλία ή ήττα στο παιχνίδι με την Νιγηρία, προκρίνεται αν νικήσει τους Αφρικανούς και η Κροατία κόψει βαθμούς από την Ισλανδία, αλλά και σε περίπτωση που οι δύο ομάδες του ομίλου που έχουν έναν πόντο αυτή την στιγμή τερματίσουν τελικά με 4 και την ευνοήσει η διαφορά τερμάτων, π.χ. Αργεντινή – Νιγηρία 2-0 και Ισλανδία – Κροατία 1-0.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top