Τέσσερα φιλικά για την Εθνική Νεανίδων πριν τους επίσημους αγώνες

Τέσσερα φιλικά για την Εθνική Νεανίδων πριν τους επίσημους αγώνες

Τέσσερις φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U19 ενόψει της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων U19.

Η Εθνική Νεανίδων θα αγωνιστεί σε όμιλο οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στην Τουρκία από τις 3 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2018. Αντίπαλοι της θα είναι η Ελβετία, η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους επίσημους αγώνες, η Εθνική μας θα αγωνιστεί εντός έδρας δύο φορές με τη Λευκορωσία και εκτός έδρας, επίσης δύο φορές, με τα Σκόπια.

Οι αγώνες με τη Λευκορωσία θα γίνουν στις 19 και 21 Αυγούστου και οι αγώνες με τα Σκόπια στις 18 και 20 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.