ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τιτανομαχίες στους «16»! Τα πρώτα τέσσερα ζευγάρια

Τιτανομαχίες στους «16»! Τα πρώτα τέσσερα ζευγάρια

Τώρα αρχίζουν τα… πραγματικά δύσκολα για την Αργεντινή, η οποία θα κοντραριστεί με τη Γαλλία στους «16» του Μουντιάλ, ενώ οι Κροάτες θα παίξουν με τους Δανούς, όπως προέκυψε μετά την ολοκλήρωση του 3ου και του 4ου ομίλου.

Η πρώτη τιτανομαχία της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι γεγονός. Μετά την επική αλλά και ταυτόχρονα πολύ δύσκολη πρόκριση της Αργεντινής ως δεύτερη του 4ου ομίλου, η ομάδα του Λιονέλ Μέσι «πέφτει» πάνω στην πρώτη του 3ου ομίλου Γαλλία στο πρώτο νοκ-άουτ ματς. Αντίθετα, η Κροατία που «καθάρισε» και την Ισλανδία θα παίξει στους «16» με την Δανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που Αργεντινή και Γαλλία θα κοντραριστούν σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρώτη ήταν το μακρινό 1930 (1-0) και δεύτερη το 1978 (2-1), αμφότερα στη φάση των ομίλων και αμφότερα με νικήτρια την «αλμπισελέστε».

Ο νικητής του σπουδαίου αυτού ζευγαριού μάλιστα θα παίξει στους «8» με τον νικητή του Ουρουγουάη – Πορτογαλία. Αντίθετα, ο νικητής του Κροατία – Δανία θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό τον νικητή του Ισπανία – Ρωσία.

 

Το πρόγραμμα των νοκ άουτ που προέκυψαν από τους 4 πρώτους ομίλους έχει ως εξής:

Σάββατο 30/6
17:00 Γαλλία – Αργεντινή
21:00 Ουρουγουάη – Πορτογαλία

Κυριακή 1/7
17:00 Ισπανία – Ρωσία
21:00 Κροατία – Δανία

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top