ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε… έκσταση ο Τύπος της Αργεντινής! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε… έκσταση ο Τύπος της Αργεντινής! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανηγυρίζουν στην Αργεντινή την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ! Δείτε τι γράφει ο Τύπος για την παρέα του Μέσι.

Διαβάστε πως υποδέχθηκαν οι μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της Αργεντινής τη νίκη-πρόκριση της Αλμπισελέστε επί της Νιγηρίας.

Ole: To θαύμα του Μουντιάλ! – Εντυπωσιακή νίκη της Αργεντινής: Το σουτ του Ρόχο στο τέλος έδωσε τη νίκη που μας βάζει στους «16». Τώρα έρχεται η Γαλλία.

La Nacion: Ένα ηρωικό γκολ του Ρόχο πέντε λεπτά από το τέλος, έδωσε την πρόκριση στην Αργεντινή.

Clarin: «Η Αργεντινή νίκησε τη Νιγηρία και το άγχος και κατάφερε να προκριθεί» – Ο Μάρκος Ρόχο έκανε με σουτ πέντε λεπτά πριν από το τέλος το 2-1, που έβαλε την Αργεντινή στους 16».

TyC Sports: «Στους 16!» – «Με ένα γκολ του Ρόχο πάνω στην ώρα, η Αργεντινή πήρε τη νίκη και συνεχίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μέσι είχε ανοίξει το σκορ και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι έκανε την Αργεντινή να υποφέρει έως το τέλος».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top