ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για ποιον παίκτη… κτυπά η «καμπάνα» για να αποκτήσει τον Αντάμοβιτς

Για ποιον παίκτη… κτυπά η «καμπάνα» για να αποκτήσει τον Αντάμοβιτς

Είναι λογικό ότι από τη στιγμή που υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ Κέρκεζ και Αντάμοβιτς για να έρθει ο τελευταίος ξανά στην Κύπρο, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΛ, ότι θα πρέπει να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής από το ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας και που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε:

Το ίδιο «βιολί» όπως και πέρσι για Αντάμοβιτς – Τι «παίζει» για επιστροφή του στην Κύπρο

Η λογική λέει ότι ένας εκ των Σοάρες, Ιρένε, Σίλβα δεν θα είναι στην ΑΕΛ στη νέα αγωνιστική περίοδο, αν και εφόσον παρθεί η οριστική απόφαση να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα ο Αντάμοβιτς.

Παίρνοντας τα πράγματα με διάφορα γεγονότα που έχουν προκύψει στο παρελθόν, απλά το ότι εδώ και καιρό ο Μάρκο Αϊρόσα είναι εκτός πλάνων του Ντούσαν Κέρκεζ, αυτό συνάδει πως και ο Μάρκο Σοάρες, ο οποίος είναι «αδερφικός» φίλος του Αγκολέζου άσου, ίσως… θελήσει και αυτός να αποτελέσει παρελθόν από τη Λεμεσιανή ομάδα.  Εδώ αξίζει να θυμίσουμε και τα δημοσιεύματα προ βδομάδων, όταν ο παίκτης ήταν ήδη διακοπές στο εξωτερικό, πως ομάδα της Πορτογαλίας τον είχε στο στόχαστρο της (Πατήστε εδώ).

Σε ότι αφορά το σενάριο να αποχωρήσει ο Λεάντρο Σίλβα, μία… ψιλή ακουγόταν και προ καιρού ότι ο παίκτης το σκεφτόταν να φύγει από τη Λεμεσιανή ομάδα, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΑΕΛ, αυτό δεν θα γίνει έτσι απλά.  Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, εάν πράγματι και ακόμη μέχρι τώρα ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρ του, τότε θα πρέπει να φέρει πρόταση στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ΑΕΛ και αυτή να ικανοποιεί οικονομικά τον σύλλογο για να μπορέσει να πάρει το «ΟΚ» και να μετακομίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.  Σε διαφορετική περίπτωση δεν φεύγει από την ΑΕΛ.

Για τον Ιρένε θεωρείται δύσκολο ως απίθανο το σενάριο να υποδειχθεί αυτός ότι θα αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας, μιας και στη λήξασα σεζόν έδειξε στον περισσότερο χρόνο που αγωνίστηκε ότι μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στη μεσαία γραμμή της ΑΕΛ.

Αρα, με βάση τα πιο πάνω, συμπερασματικά, εάν και εφόσον ο Αντάμοβιτς καταφέρει και πάρει την ελευθέρα του από την Μπερόε και υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ, τότε για να μπει στη διαδικασία η Λεμεσιανή ομάδα να απελευθερώσει έναν παίκτη της μεσαίας γραμμής αυτός, σύμφωνα με τη λογική και τα όσα διαρρέουν από τη Λεμεσιανή ομάδα, θα είναι ένας εκ των Σίλβα και Σοάρες.

Οι εξελίξεις περί αυτού του θέματος θα είναι αρκετές τις επόμενες μέρες, εάν κλείσει θετικά η περίπτωση Αντάμοβιτς για την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλύπτουν άφιξη του στράικερ στην Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top