ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο άτομα μετά την έκθεσή τους σε τοξική ουσία

Βρετανία: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο άτομα μετά την έκθεσή τους σε τοξική ουσία

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Βρετανίας ερευνά το περιστατικό κοντά στην πόλη Σόλσμπερι με δύο άτομα, έναν άντρα και μία γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση , σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία.

Δύο άνθρωποι, 40 ετών, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την έκθεσή τους σε τοξική ουσία στην πόλη Έιμσμπερι, που βρίσκεται κοντά στο Σόλσμπερι της Αγγλίας.Εκεί όπου τον περασμένο Μάρτιο σημειώθηκε η επίθεση εναντίον του πρώην Ρώσου κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ.

Δείγματα έχουν σταλεί για εξέταση στο ερευνητικό εργαστήριο του βρετανικού στρατού στο Πόρτον Ντάουν, αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Sun» επικαλούμενη πηγές του υπουργείου Άμυνας.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι είχαν κάνει χρήση νοθευμένης ηρωίνης ή κοκαϊνης. Ο άνδρας και η γυναίκα νοσηλεύονται στο Περιφερειακό Νοσοκομείο του Σάλσμπερι, το οποίο παραμένει ανοιχτό, σύμφωνα με την αστυνομία,ενώ όπως επισημαίνει σε σχετικό ρεπορτάζ της η Sun, έχουν εμφανίσει παρεμφερή συμπτώματα με τους Σκριπάλ.

«Δεδομένων των πρόσφατων γεγονότων στο Σάλμσπερι,αξιωματικοί από το δίκτυο καταπολέμησης της τρομοκρατίας εργάζονται από κοινού με συναδέλφους από την αστυνομία Wiltshire σχετικά με το περιστατικό στην πόλη Έιμσμπερι», δήλωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία .

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας, Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του βρέθηκαν τον Μάρτιο δηλητηριασμένοι με νευροτοξικό παράγοντα στην πόλη Σόλσμπερι, ενώ νοσηλεύτηκαν επί σειρά εβδομάδων σε κρίσιμη κατάσταση στο Περιφερειακό Νοσοκομείο του Σάλσμπερι, μέχρι να παρουσιάσουν σταδιακή βελτίωση και να λάβουν τελικά εξιτήριο.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top