Έφυγε από Ομόνοια και ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ από άλλη κυπριακή ομάδα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφυγε από Ομόνοια και ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ από άλλη κυπριακή ομάδα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η διοίκηση της Πάφου ανακοίνωσε την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού, Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου είναι 23 ετών (31/05/1995) και αγωνίζεται ως αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ομόνοια Λευκωσίας όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, έχοντας σύνολο 30 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας της Λευκωσίας.

Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Ανδρέα στην ομάδας μας. Τον βλέπουμε ως υποσχόμενο παίκτη και ελπίζουμε ότι μαζί με τον Αντρέα μπορούμε να αναπτύξουμε τις δεξιότητές.

Τον βλέπουμε ως ένας από τους καλύτερους Κυπρίους αμυντικούς στο πρωτάθλημα στο μέλλον.

Είναι γρήγορος και επιθετικός πίσω με καλές ικανότητες στην προώθηση της μπάλας. Μπορεί να αγωνιστεί δεξιά και αριστερά στην ομάδα μας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE