ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

To J&B και οι υπεραγορές Αλφαμέγα μοιράζουν εισιτήρια για το πρωτοποριακό 3ήμερο Φεστιβάλ Afro Banana.

To J&B και οι υπεραγορές  Αλφαμέγα μοιράζουν εισιτήρια για το πρωτοποριακό 3ήμερο Φεστιβάλ  Afro Banana.

Το J&B, ή πιο σωστά το Justerini & Brooks, όπως είναι ολογράφως το όνομά του, από τότε που δημιουργήθηκε, το 1749, έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του σινεμά, της λογοτεχνίας και εννοείται της μουσικής.

 

Η πρωτοτυπία και η πρωτοπορία έχουν γίνει συνώνυμα με το συγκεκριμένο σκωτσέζικο ουίσκι που τα τελευταία 250 χρόνια, με μαεστρία ενώνει 42 ουίσκι για να δημιουργήσει ένα ελαφρύ φρουτώδη χαρακτήρα, με άρωμα από δρυ, μούρα και καραμέλα.

Το J&B, έχοντας στις φλέβες του την αγάπη για μουσική, διασκέδαση και τη δυναμική που γεννιέται όταν οι άνθρωποι έρχονται κοντά, γίνεται ο μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής του 8ου Afro Banana Festival ( https://2018.afrobananarepublic.com ) με το σύνθημα #BlendingRareExperiences

Τι σημαίνει αυτό; Ότι για 3 μέρες, από τις 20 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, στο Κίτι, το J&B υπόσχεται στους φεστιβαλιστές εύγευστα δροσιστικά κοκτέιλ και αξέχαστες μουσικές εμπειρίες από ένα κράμα 30 και επιπλέον καλλιτεχνών.

 

Θερμός υποστηρικτής αυτής της συνεργασίας είναι και το Αλφαμέγα, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους πελάτες του να κερδίσουν 25 διπλές προσκλήσεις για το μαγευτικό 3ημερο.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 5/07 και θα διαρκέσει μέχρι τις 19/7, σε όλες τις υπεραγορές Αλφαμέγα. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν αυτομάτως, οι κάτοχοι της Social Family Card, με κάθε αγορά φιάλης J&B 0.7L.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 19/07, μέσω της σελίδας του J&B στο Facebook (https://www.facebook.com/JB.Cyprus) και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς από τις υπεραγορές Αλφαμέγα.

J&B #BlendingRareExperiences

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top