Όταν το καλοκαίρι συνάντησε… τα προϊόντα TESCO!

Όταν το καλοκαίρι συνάντησε… τα προϊόντα TESCO!

Ποιότητα και καλές τιμές είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων TESCO, τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ να τα εισάγουν στην Κύπρο. Στη μεγάλη γκάμα των ειδών που συναντά κανείς στα ράφια των Υπεραγορών, βρίσκουμε επιλεγμένα είδη της συγκεκριμένης ετικέτας, ανάμεσά τους τρόφιμα που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για εξαιρετικές δημιουργίες!

Προκειμένου να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε, λοιπόν, το δέκατο τρίτο τεύχος του «αλφαγεύση» μας προτείνει διάφορα ελαφριά γεύματα σε απόλυτη ταύτιση με την εποχή, όλα εμπνευσμένα από τα προϊόντα TESCO που διατίθενται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Ιδέες για πρόγευμα με φρούτα, ξηρούς καρπούς και γιαούρτι, για μεσημεριανά γεύματα με εξωτική αύρα και όχι μόνο, περιλαμβάνονται στις σελίδες αυτού του τεύχους.

 

Κι επειδή το καλοκαίρι θέλει έξτρα χρώμα, ανακαλύψτε επίσης δροσιστικά smoothies και squash, φρουτένια επιδόρπια καθώς και εκλεκτές ποικιλίες καφέ για να τα συνοδεύσετε. Ένα ποτηράκι παγωμένο αφρώδες κρασί, θα ταιριάξει τέλεια με το γεύμα σας ή θα σας συντροφεύσει τις ζεστές νύχτες που χαλαρώνετε στη βεράντα ή τον κήπο σας.

 

Για να ανακαλύψετε περισσότερες γαστρονομικές προτάσεις με βάση τα γνωστά και ποιοτικά προϊόντα TESCO, «ξεφυλλίστε» το τεύχος «Summer Tesco» του περιοδικού γεύσεων των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην ιστοσελίδα τους:

www.alphamega.com.cy/alphagefsi.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE