ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΛΟΠΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ: Στο Κακουργιοδικείο - Χιλιάδες ευρώ

ΚΛΟΠΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ: Στο Κακουργιοδικείο - Χιλιάδες ευρώ

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου το Σεπτέμβριο 38χρονος για υπόθεση που αφορά κλοπή από τραπεζικές θυρίδες.

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 παραπέμφθηκε την Πέμπτη (5/7) ο Μάριος Λοϊζου 38 ετών από τη Λάρνακα ο οποίος είναι ύποπτος για κλοπές μεγάλων χρηματικών ποσών από τραπεζικές θυρίδες.

Πριν τρεις περίπου εβδομάδες το Κακουργιοδικείο ακύρωσε το αρχικό κατηγορητήριο και απάλλαξε τον Μάριο Λοϊζου και τη σύζυγο του Σωτήρα Γεωργίου, 33 χρόνων από τη συγκεκριμένη υπόθεση, λόγω αποτυχίας εξειδίκευσης του γενεσιουργού αδικήματος στην κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Την Πέμπτη η Εισαγγελία καταχώρησε νέο κατηγορητήριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας με κατηγορούμενο μόνο τον Μάριο Λοίζου .

Ο 38χρονος αντιμετωπίζει συνολικά 4 κατηγορίες με τη πρώτη να αναφέρει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 1/3/2015 – 22/1/2016, έκλεψε από τραπεζικές θυρίδες πελατών της ΣΠΕ Αλληλεγγύης συνολικό ποσό 128,200 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 2 χιλιάδων ευρώ.

Η δεύτερη κατηγορία αναφέρει πως κατά το ίδιο διάστημα ο κατηγορούμενος, έκλεψε από τραπεζικές θυρίδες πελατών της Τράπεζας Κύπρου συνολικό ποσό 361,200 ευρώ και χρυσαφικά 9,5 χιλιάδων ευρώ.

Η Τρίτη και η τέταρτη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 38χρονος αφορούν είναι νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και πιο συγκεκριμένα ότι απέκτησε τα πιο πάνω ποσά ενώ γνώριζε ότι ήταν έσοδα από το γενεσιουργό αδίκημα της κλοπής.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας παρέπεμψε τον κατηγορούμενο σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου στις 14 Σεπτεμβρίου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top