ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Oυρουγουάη – Γαλλία (Ημίχρονο)

LIVE: Oυρουγουάη – Γαλλία (Ημίχρονο)

To κείμενο ανανεώνεται…

45′ ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

44′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ουρουγουάη με τον Κάσερες να αναγκάζει τον Λλορις σε μια εκπληκτική επέμβαση στην κεφαλιά του αμυντικού της Ουρουγουάης, στην συνέχεια της φάσης ο Γοδίν έκανε σουτ το οποίο κατέληξε  πάνω από τα δοκάρια της Γαλλίας.

40′ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ Ο ΒΑΡΑΝ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-1

20′ Φτάσαμε στο 20’ της αναμέτρησης με την Γαλλία να προσπαθεί να ελέγξει τον αγώνα, με την Ουρουγουάη να αμύνεται εξαιρετικά μέχρι στιγμής.  Δυνατό παιχνίδι στο κέντρο και από τις δυο ομάδες.

1′ Έναρξη αγώνα

Ουρουγουάη: (Oscar Tabarez) Μουσλέρα, Χιμένεζ, Γοδίν, Κάσερες, Μπεντακούρ, Ναντέζ, Τορρέιρα, Βεσίνο, Λαξάλτ, Σουάρεζ, Στουάνι.

Γαλλία: (Didier Deschamps) Λλορίς, Παβάρντ, Βαράν, Ουμτιτί, Χερνάντεζ, Πογκπά, Τολισσό, Καντέ, Γκριεζμάν, Ζιρού, Μπαμπέ.

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων:

Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Γαλλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και τα βλέμματα ανά το παγκόσμιο είναι στραμμένα σε αυτό τον μεγάλο αγώνα. Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 ώρα Κύπρου και μαζί θα παρακολουθήσουμε την λαιβ εξέλιξη του αγώνα.

Φίλοι και φίλες του themasports.com καλό σας απόγευμα,

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top