ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησε το βαν στη μέση του παραλιακού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησε το βαν στη μέση του παραλιακού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα ασυνείδητο οδηγό απαθανάτισαν πολίτες το οποίο «διαπόμπευσαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζεται ένα βαν να είναι σταθμευμένο στον παραλιακό δρόμο στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται στην δημοσίευση, ο ιδιοκτήτης στάθμευσε στην δεξιά λωρίδα του δρόμου και κατέβηκε «χαλαρός» από το όχημά του, χωρίς να τον ενδιαφέρει το εάν εμποδίζει την κυκλοφορία ή όχι.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Η πρώτη μετά το 2022 διπλωματική συνάντηση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τα «40 κύματα» από τα οποία πέρασε, φαίνεται πως τελικά, μετά τις παραινέσεις του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τις κινήσεις των ΗΠΑ στο παρασκήνιο, θα εκκινήσει στην Κωνσταντινούπολη.

BEST OF TOTHEMAONLINE