ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους έχουν τους Λιθουανούς… Σε ένα «κανονικό» ματς…

Τους έχουν τους Λιθουανούς… Σε ένα «κανονικό» ματς…

Έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια από το γήπεδο «Άλυτους» ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα. Έκαναν πρεμιέρα με το… αριστερό στη διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ. 

Ηττήθηκαν με 1-0 από την τοπική Στουμπράς, η οποία τους έκαμε τη ζημιά στο φινάλε με τον Ματσαρασβίλι. 

Δεν είναι καμιά ομάδα που μπορεί να την φοβηθεί ο Απόλλωνας, αυτή του Μαριάνο Μπαρέτο. Αποτελεί ελαφρυντικό για τους κυανόλευκους, το ότι το χθεσινό ματς δεν ήταν… κανονικό, λαμβάνοντας υπόψη το ότι μετατράπηκε σε πισίνα ο αγωνιστικός χώρος περί τα μέσα του ημιχρόνου. 

Πέρασε κάμποσος χρόνος μετά τη διακοπή, ο διαιτητής μετά από μια ώρα και δέκα λεπτά, αποφάσισε να… βάλει ξανά τους παίχτες στο γήπεδο. 

Η Κυπριακή ομάδα, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει μερικές ευκαιρίες που είχε τόσο πριν, όσο και μετά την μακρά διακοπή. Δεν μπορεί να λεχθεί ότι τους… σόκαρε το γκολ, όμως τους βάζει στην πρίζα ενόψει του επαναληπτικού της προσεχούς Πέμπτης στο ΓΣΠ. 

Το θέμα είναι ο Απόλλωνας να παρουσιαστεί πιο έτοιμος και πιο αποφασισμένος σε έξι μέρες, για να κάμει το παιχνίδι του. Είναι ψηλότερου επιπέδου ομάδα από τους Λιθουανούς, αλλά τούτο θα πρέπει να το βγάλει και στο γήπεδο της Λευκωσίας. Δεν θα χρειαστεί να σκοράρει απλώς, αλλά να παρουσιαστεί και προσεκτικός στα μετόπισθεν. 

Επειδή αν τους βάλει ένα γκολ η Στουμπράς, θα πρέπει να σκοράρουν τρεις φορές. Βάσει της τοποθέτησης του Σωφρόνη Αυγουστή στη συνέντευξη τύπου, δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό ο Γάλλος χαφ Κέβιν Μπρου (είναι ο μυϊκός ο τραυματισμός του). 

Έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι οι Μάγκλιτσα και Ρομπέρζ. Δεν προλαβαίνει ο Ζελάγια. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top