ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ποια καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν – Ποια τα δικαιώματα των υπαλλήλων

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ποια καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν – Ποια τα δικαιώματα των υπαλλήλων

Κλειστά θα παραμείνουν τα γενικά καταστήματα της Κύπρου στις 15 Αυγούστου.

Το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους Νομοθεσία, όλα τα γενικά καταστήματα την Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018, θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά.

Επιπλέον, όσα ειδικά καταστήματα λειτουργήσουν, θα πρέπει να αποζημιώσουν τους υπαλλήλους που θα απασχοληθούν την ημέρα αυτή με αναλογία 1 : 2. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE