Κόντρα Οδυσσέα με πρώην Υπουργό Παιδείας – «Οι πολιτικοί δεν κινδυνεύουν ποτέ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κόντρα Οδυσσέα με πρώην Υπουργό Παιδείας – «Οι πολιτικοί δεν κινδυνεύουν ποτέ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φλέγεται ανεξέλεγκτα το μέτωπο της Παιδείας και σ’ αυτό τον πόλεμο μπήκε και ο πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Ανδρέας Δημητρίου.

Σχολιάζοντας τις εκθέσεις που δημοσιοποίησε ο Γενικός Ελεγκτής για τις δαπάνες στην Παιδεία, ο κ. Δημητρίου ήταν καυστικός.

«Ο τόπος έπαθε πολλά από ιακωβίνους σωτήρες. Μην ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο. Η στρέβλωση των θεσμών εκδικείται αργά ή γρήγορα», απάντησε ο Ανδρέας Δημητρίου που υπηρέτησε στην κυβέρνηση Χριστόφια.

Είχε προηγηθεί η έντονη τοποθέτηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ως σχόλιο για την πρώτη ανάρτηση του κ. Δημητρίου: «Αν ένας πρώην υπουργός δεν μπορεί να αντιληφθεί το πρόβλημα που υπάρχει στον στρεβλό τρόπο αξιοποίησης των δαπανών στην παιδεία, με τα τόσο φτωχά αποτελέσματα επιδόσεων των μαθητών, τότε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί διαχρονικά διολισθήσαμε σε αυτά τα χάλια».

Και ακολούθησε η θέση του τέως Υπουργού για τους «ιακωβίνους σωτήρες».

Ωστόσο, ο Οδυσσέας δεν έμεινε από κάτω. «Και πολύ περισσότερα από τους πολιτικούς», σχολίασε.

«Μόνη τους έγνοια ήταν να χαϊδεύουν τα αυτιά του κατεστημένου συστήματος. Παρεμπιπτόντως, αυτοί δεν κινδυνεύουν ποτέ», κατέληξε.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE