ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κανείς δεν χάνεται! Βρήκε άλλη ομάδα ο Κανού…

Κανείς δεν χάνεται! Βρήκε άλλη ομάδα ο Κανού…

Ο Ρουμπενίλσον Κανού αποκτήθηκε πέρσι από την Ομόνοια για να κάνει τη διαφορά, όμως… δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και έγινε περισσότερο αντικείμενο συζήτησης για κάποια… «καμώματα» του, όπως και για τα ποσταρίσματα του στα social media, παρά για την (καλή) απόδοση του στο γήπεδο.

Παρ΄ όλα αυτά, ο παίκτης έδειχνε ξεκάθαρα πως ήθελε να παραμείνει, όμως ήταν ξεκάθαρο πως δεν είχε θέση στην Ομόνοια της νέας περιόδου μετά τη νέα τάξη πραγμάτων στο «τριφύλλι».

Τελικά, εξαργύρωσε για μία ακόμη φορά το πολύ καλό βιογραφικό του, αφού δεν άργησε πολύ για να βρει άλλη ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο…

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από την Κόρτραϊκ, με τον πρώην άσο της Ομόνοιας να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών, ευελπιστώντας ότι η επιστροφή του στο Βέλγιο θα του δώσει νέα κίνητρα για… «επανεκκίνηση» της καριέρας του.

Εκεί πάντως (σσ. στην Κόρτραϊκ), θα συναντήσει έναν γνωστό στο κυπριακό κοινό τερματοφύλακα, τον Τόμας Καμίνσκι που αγωνίστηκε στην Ανόρθωση…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top