ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψαλίδι και ΠΩΛΗΣΕΙΣ… Ποιοι μπορεί να φύγουν…

Ψαλίδι και ΠΩΛΗΣΕΙΣ… Ποιοι μπορεί να φύγουν…

Αντιλαμβάνονται οι πάντες, πόσο σοβαρή είναι η οικονομική ζημιά που συνεπάγεται για τον ΑΠΟΕΛ ο χθεσινός πρόωρος αποκλεισμός από τη διοργάνωση του Τσιάμπιονς Ληγκ. 

Δεν περιμέναμε να μας το πει ο Πρόδρομος Πετρίδης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΨΕΣΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ), ότι θα προκύψουν πωλήσεις παιχτών της ομάδας. Διευκρίνισε μάλιστα, ότι ακόμα κι αν περνούσαν τη Σούντουβα, πάλι θα ήταν ανοικτό το σενάριο πωλήσεων. 

Λογικό είναι παράλληλα να περιμένουν να… πέσει ψαλίδι στον προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ακόμα κι αν η ομάδα καταφέρει να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ, είναι σαφώς μειωμένα τα έσοδα, σε σχέση με την κορυφαία διοργάνωση. 

Όσο για τις πιθανές πωλήσεις, από τη στιγμή που έστειλαν στο Βελιγράδι τον Εμπεσίλιο, τα άλλα ακριβά (έμψυχα) περιουσιακά «στοιχεία» των πρωταθλητών, είναι οι Ρόλαντ Σάλαι και Γκαγιάς Ζαχίντ. Προκύπτει πάντως ζήτημα για την κοστολόγηση τους τη δεδομένη στιγμή, επειδή όπως και να το κάνουμε, επηρεάζει το ότι η ομάδα δεν συνεχίζει στο Τσιάμπιονς Ληγκ.

Δεν αποκλείεται να την… κάνει για Τουρκία ο Μίκαελ Ποτέ, αφού τις τελευταίες μέρες, εμφανίστηκαν εκ νέου δημοσιεύματα για το πόσο πολύ τον θέλει πίσω η Άντανα Ντεμισπόρ. 

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι «καυτές» οι προσεχείς μέρες, στα ζητήματα προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ. Αλλιώς τα υπολόγιζαν τα πράγματα οι διοικούντες κι αλλιώς τους ήρθαν, ύστερα από την «κατραπακιά» με την Σουντούβα.   

Υ.Γ. Είναι προς τιμήν του διοικητικού ηγέτη του ΑΠΟΕΛ, ότι βρήκε το κουράγιο να προβεί σε δημόσιες τοποθετήσεις χθες βράδυ, παρά την έντονη στεναχώρια και την πικρία που ένιωθε μετά το κάζο με τους Λιθουανούς.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top