ΚΟΙΝΩΝΙΑ

'Χαλάει' ο καιρός το Σαββατοκύριακο

'Χαλάει' ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή (20/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέτριοι 4 και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 35 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά χαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά που θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (21/7) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Κυριακή (22/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Τη ∆ευτέρα (23/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο το τριήµερο και θα κυµανθεί πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top