Να ΠΡΟΣΕΞΕΙ ιδιαίτερα η ΑΕΚ / Δεν λένε να ΑΓΙΑΣΟΥΝ στην ομάδα

Να ΠΡΟΣΕΞΕΙ ιδιαίτερα η ΑΕΚ / Δεν λένε να ΑΓΙΑΣΟΥΝ στην ομάδα

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στις 26/7 εκτός έδρας κόντρα στην Ιρλανδική Ντάνταλκ.

Λίγο οι τραυματισμοί λίγο και το θέμα που προέκυψε σήμερα (20/7) με τον Λαρένα, δεν αφήνουν την Λαρνακιώτικη ομάδα να αγιάσει και να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στην προετοιμασία της για το ματς αυτό.

Πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η ΑΕΚ και να καταφέρει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για αυτά τα διπλά παιχνίδια κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει την ποιότητα των κιτρινοπρασίνων όμως μπορεί να κάνει την ζημιά αν δεν τύχει της ανάλογης προσοχής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.