ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στην θέα των αστυνομικών «εξαφανίστηκαν» - Το πήρε πάνω του ο ένας

ΠΑΦΟΣ: Στην θέα των αστυνομικών «εξαφανίστηκαν» - Το πήρε πάνω του ο ένας

Τρία ύποπτα πρόσωπα που εντοπίστηκαν σε χωράφι στην Κάτω Πάφο, τράπηκαν σε φυγή μόλις είδαν τους αστυνομικούς, ενώ στην συνέχεια ο ένας επέστρεψε και ανέλαβε την ευθύνη για όλους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (21/7) μέλη της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν ακινητοποιημένο όχημα στο οποίο δεν επέβαινε κανείς, αλλά σε παρακείμενο χωράφι είδαν τρεις άγνωστους άνδρες να κάθονται εκεί, οι οποίοι με την θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Τα μέλη της Τροχαίας τους καταδίωξαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τους ακινητοποιήσουν.

Στο σημείο όπου κάθονταν οι τρεις άνδρες, ανευρέθηκε μια κενή χρησιμοποιημένη σύριγγα με υπολείμματα μπεζ υγροποιημένης ουσίας και ένα τεμάχιο αλουμινένιου δοχείου το οποίο περιείχε υπολείμματα καμένης ουσίας, επίσης ένα τεμάχιο βαμβακιού.

Γύρω στις 15:05, εθεάθη στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα, ένα πρόσωπο το οποίο έμοιαζε με τον έναν από τους τρεις που τράπηκαν σε φυγή προηγουμένως.

Από έλεγχό που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 41χρονο Ελλαδίτη, ο οποίος ανακρινόμενος στην σκηνή ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όντως ήταν ο ένας από τους τρεις που διέφυγαν και ότι ο λόγος που τράπηκε σε φυγή ήταν επειδή φοβήθηκε, γιατί την συγκεκριμένη στιγμή, ήταν αυτός που έκανε χρήση ηρωίνης.

Στο σημείο κλήθηκε η ΥΚΑΝ για περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο 41χρονος κλήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και ανακρινόμενος γραπτώς, προέβη σε θεληματική κατάθεση όπου ανέφερε ότι όλα τα ανευρεθέντα ναρκωτικά είναι δικά του και τα κατείχε για δική του χρήση.

Για τους άλλους δύο που ήταν μαζί του, ανέφερε ότι δεν τους γνωρίζει και ότι δεν έχουν καμία σχέση με την παρούσα υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, μετά από συγκατάθεση του 41χρονου, έγινε έρευνα και στην οικία του, όπου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε άλλο.

Ο 41χρονος στην συνέχεια απολύθηκε χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς, εν αναμονή λήψεως των αποτελεσμάτων  των επιστημονικών εξετάσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top