ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κτύπησε την αδελφή του επειδή επισκέφτηκε την μητέρα τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κτύπησε την αδελφή του επειδή επισκέφτηκε την μητέρα τους

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης (24/07), 61χρονη η οποία όπως κατήγγειλε, την κτύπησε ο αδελφός της.

Το νέο περιστατικό οικογενειακής βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (24/07), όταν η 61χρονη γυναίκα από την Ελλάδα, επισκέφτηκε την οικία του αδελφού της έτσι ώστε να αποχαιρετήσει την άρρωστη μητέρα της. Επρόκειτο να επισττρέψει στην Ελλάδα.

Ο 51χρονος δεν επέτρεψε στην αδελφή του να δει την μητέρα τους και ακολούθως την κτύπησε και την έσπρωξε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι ενώ φέρει τραύμα στο κεφάλι και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο λόγος που κτυπήθηκε από τον αδελφό της, είναι γιατί έχουν διαφορές σε περιουσιακά θέματα και ο 51χρονος δεν της επέτρεψε να δει την άρρωστη μητέρα τους που διαμένει στο σπίτι του.

Να σημειωθεί πως ο 51χρονος άντρας συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ (25/07).

Ανακρίθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της βίας στη οικογένεια.

Ο 51χρονος θα κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top