ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρώτησε παίκτη του ΑΠΟΕΛ για τη Σούντουβα ο Εμπεσίλιο – Τι του είπε

Ρώτησε παίκτη του ΑΠΟΕΛ για τη Σούντουβα ο Εμπεσίλιο – Τι του είπε

Ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε εντός έδρας τη Σούντουβα με 3-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν μπορούσε φυσικά να μην ήταν απόλυτα ικανοποιημένος ο Λορέντζο Εμπεσίλιο, ο οποίος έδειξε με το… «καλησπέρα» την κλάση του, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των «ερυθρολεύκων» με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.

Μάλιστα, το πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο του γκολ σε επίσημο παιχνίδι με τη νέα του ομάδα και μιλώντας σε Σέρβους δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι πήρε συμβουλές για τη Λιθουανική ομάδα από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, αλλά και από τον συμπατριώτη και πρώην συμπαίκτη του στους «γαλαζοκίτρινους», Μπόι Βάτερμαν!

Συγκεριμένα, ο Ολλανδός πορτιέρο ο οποίος πέρασε ένα… εφιαλτικό βράδυ στο πρώτο ματς του ΑΠΟΕΛ με τη Σούντουβα, του είπε τα εξής:

«Μίλησα με τον Βάτερμαν, με τον οποίο είμαστε φίλοι και ήταν ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ στους αγώνες με τη Σούντουβα. ,ε προειδοποίησε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, γιατί ο αγώνας στη Λιθουανία θα είναι πολύ πιο δύσκολος, αφού η Σούντουβα αγωνίζεται πολύ καλύτερα στην έδρα της.

Κάναμε αυτά που έπρεπε και με το 3-0, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στον επαναληπτικό για να προκριθούμε, όσο δύσκολος κι αν είναι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top