Η Ανόρθωση για την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!

Η Ανόρθωση για την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!

Η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την κάρτα φιλάθλου.

Aναλυτικά:

Αρχίζει από σήμερα η έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου του ΚΟΑ, της οποίας η επίδειξη θα είναι απαραίτητη από την έναρξη της περιόδου για είσοδο στο γήπεδο. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει τους φίλους και οπαδούς της ότι η Κάρτα Φιλάθλου εκδίδεται στο Κατάστημα Αναμνηστικών της ομάδας μας, στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας, προτρέπουμε τους φιλάθλους να προχωρούν σε ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων τους στο https://theasis.cy.net/koa/ πριν προσέθλουν στο Κατάστημα Αναμνηστικών

ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου. Σε μεταγενέστερο στάδιο ωστόσο, θα πρέπει να αντιστοιχίσουν το διαρκείας με την κάρτα φιλάθλου τους, μέσω της ιστοσελίδας του ΚΟΑ.

ΑΜΕΑ

Εξαιρούνται από την υποχρέωση να εκδώσουν Κάρτα Φιλάθλου Άτομα με Αναπηρίες. Δεν εξαιρούνται οι συνοδοί τους.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Εξαιρούνται από την υποχρέωση να εκδώσουν Κάρτα Φιλάθλου, άτομα κάτω των 14 ετών. Για φιλάθλους από 14 έως 18 ετών απαιτείται γονική συναίνεση κατά την έκδοση της κάρτας φιλάθλου.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:

Για ηλεκτρονική κάρτα το κόστος είναι ένα (1) Ευρώ και η Κάρτα Φιλάθλου θα χρησιμοποιείται μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.

Για συσκευές Android μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://play.google.com/store/apps/details?id=koamember.pegasosis.com.koamembercard
Για συσκευές iOS ο ΚΟΑ δεν έχει ακόμη διαθέσιμη εφαρμογή.

Σημειώνεται ότι μετά την ηλεκτρονική εγγραφή ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να παρουσιαστεί στο Κατάστημα Αναμνηστικών για εξακρίβωση στοιχείων και ενεργοποίηση της κάρτας.
Για έκδοση πλαστικής κάρτας το κόστος είναι τρία (3) ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE