Ο άλλοτε παρτενέρ του Μέσι κοιτάζει Κυπριακές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο άλλοτε παρτενέρ του Μέσι κοιτάζει Κυπριακές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Υπήρξε μία εποχή που επικρατούσε τρέλα με τη Masia και τους παίκτες που έβγαζε. Έκαναν το ντεμπούτο τους ο ένας μετά τον άλλο και γράφονταν διθύραμβοι. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον Ισάακ Κουένκα.

Ωστόσο, ο 27χρονος ήταν στην κατηγορία εκείνων που δε δικαίωσαν τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο σε Άγιαξ και Μπαρτσελόνα, δεν έπεισε στην Μπούρσασπορ, είχε μία συμπαθητική χρονιά στη Γρανάδα και πέρυσι έφτασε να παίξει στο Ισραήλ με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο άλλοτε παρτενέρ του Λιονέλ Μέσι έφτασε να προτείνεται και σε ομάδες της Super League αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις και έχει ρίξει τώρα τα δίχτυα του στην Κύπρο, όπως αποκαλύπτει η στήλη των παρασκηνίων της έντυπης έκδοσης του Sportime. Να δούμε, θα τα καταφέρει;

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE