Άρσεναλ – Τσέλσι 532+ Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη Τσέλσι; 2.80!

Άρσεναλ – Τσέλσι 532+ Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη Τσέλσι; 2.80!

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις

Η Άρσεναλ θα αναμετρηθεί με την Τσέλσι σε ένα φιλικό που θα διεξαχθεί στο Avviva Staduium του Δουβλίνου και μπορεί να χαρακτηριστεί ως και προεόρτια της Πρέμιερ Λιγκ και   η Parimatch δηλώνει παρών και σε αυτό το γεγονός.

Το να έρθει ισόπαλο το παιχνίδι έχει απόδοση 3.60.

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.53!

Μήπως το τελευταίο γκολ θα το βάλει η Τσέλσι; Απόδοση 1.98.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Ημίχρονο / Τελικό:  

Άρσεναλ / Άρσεναλ   3.855 Άρσεναλ  / Ισοπαλία 12.50  Άρσεναλ /Τσέλσι 21.0

Ισοπαλία / Άρσεναλ  6.10 Ισοπαλία / Ισοπαλία 6.40                    Ισοπαλία / Τσέλσι 6.80

Τσέλσι / Άρσεναλ 19.50             Τσέλσι / Ισοπαλία 12.50                 Τσέλσι/Τσέλσι 4.50

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 1000+ επιλογές ανά αγώνα, ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς, Live Streaming και Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE