ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΕΦΥΓΕ να απαντήσει για τις καιρικές συνθήκες και ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ έδρα (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΑΠΕΦΥΓΕ να απαντήσει για τις καιρικές συνθήκες και ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ έδρα (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο Αντόνι Ιραόλα παραθέτει διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού (2/8) ματς κόντρα στη Ντάνταλκ.

Στο πάνελ μαζί του ο Χόρχε Λαρένα.

Όσα υπογράμμισε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

»Ασφαλώς αυτό που θα επιδιώξει ο αντίπαλος είναι να σκοράρει. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, ξέρουμε πως είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις όμως εμείς θα επιτεθούμε».

»Είναι πλεονέκτημα για αυτούς ότι έχουν περισσότερα επίσημα παιχνίδια, δείξαμε όμως πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι ανοιχτή η πρόκριση, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε όσο το δυνατό περισσότερα γκολ γίνεται».

»Είναι σημαντικό γιατί είναι το πρώτο μου επίσημο ματς στην ΑΕΚ Αρένα. Σημασία έχει να προκριθούμε, πρέπει να αποδώσουμε καλά και να πετύχουμε τον στόχο μας».

»Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί,, κάποιοι έχουν προβλήματα όμως εμπιστεύομαι όσους θα αγωνιστούν και αυτούς που έχω στην διάθεσή μου».

»Τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον αντίπαλο, έχουν καλούς παίκτες. Έχουν ταχύτητα στα άκρα, καλοί στις στημένες φάσεις και σκοράρουν με ευκολία. Έχουν όμως και αδυναμίες».

»Περισσότερο από τις καιρικές συνθήκες, το πλεονέκτημα είναι για την έδρα μας. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Όσα είπε ο ποδοσφαιριστής των κιτρινοπράσινων:

»Όπως είπε και ο κόουτς θα είναι δύσκολο ματς. Έχουν καλή ομάδα και τρέχουν αρκετά. Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε το ματς. Το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα είναι πως παίζουμε στο γήπεδό μας κάτω υπό αυτές τις συνθήκες».

»Είναι παρόμοιες ομάδες η Κορκ με τη Ντάνταλκ. Κερδίσαμε 0-1 εκεί με στημένη φάση. Είναι δύσκολες και οι δύο ομάδες. Θα έρθουν αύριο εδώ να τρέξουν και να παλέψουν. Είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και είναι γρήγοροι αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top